BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin Meclis'in çalışma takvimine ilişkin grup önerisi kabul edildi----

AK Parti'nin Meclis'in çalışma takvimine ilişkin grup önerisi kabul edildi

AK Parti'nin Meclis'in çalışma takvimine ilişkin grup önerisi kabul edildi
22 Şubat 2022 - 21:20 www.finansgundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti'nin Meclisin çalışma takvimine ilişkin grup önerisi kabul edildi. Öneriyle Genel Kurul'un marttaki çalışmaları saat 24:00'e kadar devam edecek

TBMM Genel Kurulu'nda önce İYİ Parti'nin 'doktor ve diş hekimleri', HDP'nin 'anadil' ve CHP'nin 'PTT'nin ticari protokolüne' ilişkin grup önerileri ayrı ayrı görüşüldü.

Partisinin grup önerisi üzerine konuşan İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, iktidarın sağlık alanında biriken sorunları çözmek yerine dağ gibi biriktirdiğini iddia etti.

Çulhaoğlu, "Sağlık çalışanlar zor şartlarda çalışıyor. Pandemi döneminde sağlık çalışanları üzerindeki yük arttı. Sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar artarak devam ediyor. Yurt dışına giden doktor sayısında her yıl artış görülmektedir. Son iki yılda 9 bin hekim istifa etti" dedi.
HDP Batman Milletvekili Necdet İpek, 21 Şubat'ın Dünya Anadil Günü olduğunu anımsatarak "TBMM'de Kürtçe konuştuklarında Kürtçe ifadelerinin tutanaklara geçmediğini, Kürtçe ile taleplerin terörle ilişkilendirildiğini, kayyumların Kürtçeye yönelik baskı politikası uyguladığını, cezaevlerinde Kürtçe konuşan siyasetçilerin hücre cezasına çarpıtıldığını" savundu. Hükümetin bu konuda ikircikli bir tutum sergilediğini ileri süren İpek, Kürtçeye duyulan saygının Kürtlere duyulan saygı anlamına geldiğini öne sürdü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)