BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz----

AK Parti'nin geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz

AK Parti'nin geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz
25 Ocak 2021 - 11:52 www.finansgundem.com

AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin son 18 yılın değil aynı zamanda geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Salgın sebebiyle kongrelerimizi oldukça sınırlı katılımlarla yapmak mecburiyetinde kaldık. Şubat sonuna kadar tüm il kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Bizim partimiz için her kongre yeni bir nefes demektir. AK Parti'nin son 18 yılın değil aynı zamanda geleceğin de partisi olduğunu göstereceğiz. AK Parti'nin kurucusu da sahibi de lokomotifi de milletimizin kendisidir. Önce gönül kazanacağız sonra oy isteyeceğiz. Basın ve sosyal medya mecraları gönül kazanma siyasetimizin tescil ve duyurma yeridir. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmaktır. Önce gönül kazanacağız sonra oy isteyeceğiz.

AK PARTİ'Yİ ZAFERE SİZLER TAŞIYACAKSINIZ

Genel merkezimiz layıkıyla çalışacak ki il teşkilatlarımız şevkle sahaya çıksın. Genel başkanından sandık görevlisine kadar uzanan siyaset tarzı AK Parti'yi iktidara taşımıştır. Bugüne kadar binbir emekle oluşturduğumuz kazanımlara sahip çıkmak hem Türkiye'yi ileriye taşımak için Cumhur İttifakı ve AK Parti'yi güçlü tutmalıyız. İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti'yi zafere sizler taşıyacaksınız.

AK Parti'nin hizmet ve eser siyaseti bu ülkenin her karış toprağında karşılığı olan bir hakikattir. Ülkemize cumhuriyet tarihinde yapılanların kat ve kat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Her alanda ülkemize çağ atlattık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken dünyaya bakışını değiştirdik. Tüm bu başarıları vesayetin, terör örgütlerinin, darbecilerin tuzaklarına rağmen elde ettik.

CHP'YE AİT BİR SİYASET YOKTUR

Teorik olarak en önemli rekabeti de ana muhalefet partisi CHP ile yapmamız gerekiyordu. Karşımıza çıkan ana muhalefet kadrolarının hiç biri bizimle hizmet ve ser siyaseti rekabetine girmemiştir. Kimi zaman darbecilere göz kırparak kendilerine iktidarın bahşedilmesini istemişlerdir. Biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı muhalefet tarzı olarak benimsemişlerdir.

Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP Genel Başkanı kadar karikatür bir görüntü sergilememiştir. CHP'ye ait bir siyaset yoktur. CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır. CHP kendi hükmü şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi projeyi üretiyor. Bunların hepsi de cevapsız sorulardır.

CHP'nin bir kefesinde İYİ Parti diğerinde HDP var. CHP'ye düşen bu iki kefeyi dengede tutarak yarı gizli ittifakı dengelemektir. Bunlar yıllarca bizi ve pek çok siyasetçiyi tek adamlıkla suçladılar.

ANA MUHALEFET PARTİSİNİN BU HALE DÜŞMESİNDEN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM

Şu anda CHP'de olan tek adamcağız siyaseti işliyor. Partisinin başına kasetle gelen tek genel başkan bu zattır. Ülkemizin ana muhalefet partisinin bu hale düşmesinden üzüntü duyuyorum. Türkiye'de sadece ülkenin ve milletin temel meselelerinde yerli ve milli bir duruş sergileyen bir ana muhalefeti bile arar olduk.

ESNAF VE SANATKARA MÜJDE

Buradan esnaf ve sanatkarlarımıza bir müjde vermek istiyorum. Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir. Hayırlı olsun.

Altın yeni haftada temkinli

 

Alternatif Bank’tan altına değer katan Vadeli Altın Hesap

 

QNB Finansbank en iyi e-Fatura servis sağlayıcılarından