BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili başkan: Artık şehit gelmeyecek----

AK Partili başkan: Artık şehit gelmeyecek

AK Partili başkan: Artık şehit gelmeyecek
02 Kasım 2015 - 11:58 www.finansgundem.com

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, 1 Kasım Genel Seçimleri’nin sonuçlarının ardından AK Parti'nin zaferini değerlendirdi

Genel seçimlerin sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından AK Parti’liler İzmir caddelerinde sevinç turları atmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce AK Parti’li seçim müzikleri eşliğinde meşale yaktı, AK Parti lehine slogan attı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, "Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye’ye uyanıyoruz. Artık ülkemize şehit gelmeyecek" dedi.

1 Kasım Genel Seçimleri’nin sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla İzmir’de AK Parti’liler araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu için caddeleri doldurdu. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 2 bin kişi, AK Parti’nin seçim müzikleri eşliğinde halay çekip, başarılarının tadını çıkarttı, tekbir getirdi. Bazı partililer, bir belediye otobüslerinin önüne AK Parti bayrağı asmak istedi. Otobüsteki bazı yolcuların tepki göstermesi üzerine, kısa süreli tartışma yaşandı. özellikle Alsancak’ta yoğun trafik yaşandı. Trafik polisleri, araçlara müdahale edemedi. Saat 24.00’e kadar yoğunluk sürdü. Meşale yakıp AK Parti lehine slogan atan AK Partililer renkli görüntüler oluşturdu.

"ARTIK ÜLKEMİZE ŞEHİT GELMEYECEK"

İl Teşkilatı’nda seçim sonuçlarını takip eden AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile İzmir Milletvekili adayları Necip Kalkan ve İbrahim Turan daha sonra Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Partililere seslenen Delican, şunları söyledi:

"Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye’ye uyanıyoruz. Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik. Allah’a çok şükür bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan, onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek sayın Ahmet Davutoğlu. Bizim belimizi, boynumuzu kimse eğmez. Alnımız dik. İzmir’de bizi ikiye katlayacaklardı. Milletimiz bundan sonra daha da zenginleşecek. Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı. O saz ustası var ya, millet ona bir şans verdi ama kökleri orada kopamıyor. Bu millet onlara öyle bir tokat attı ki. Helalinden yüzde 50 ile iktidar olduk, gelsinler bizim kapımız onlara da açık. Ben esas bir şeyin startını vermek istiyorum. Bu teşkilatla 2019 belediye başkanlığını alacağız. 7 Haziran’dan sonra AK Parti toplandı ve bakın oyları yine yukarıya çıktı. 2019’da bu büyük şehre AK Parti hizmetlerini sunacağız. Milletinizin temiz kalbiyle gelen oylar bunlar. Amerikalısı, Rus’u, İsraillisi hepsi gelsin vız gelir. Dimdik ayaktayız. Bu ülkenin evlatları Suriye’de de Irak’ta da barışı getirecek. Kadınlarımızın, gençlerimizin sayesinde bu başarıyı kazandık. Bu milletin başını eğdirmedik ya sizlere teşekkür ederim. Necip Kalkan’ı seçtik, ondan TBMM’de Meclis Başkanlığı bekliyoruz. 7 Haziran’da ’İl görevden alınacak’ dendi ama aslanlar gibi çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız dışında ben kimseyi tanımam."

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILDI

Delican’ın konuşmasının ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Milletvekilleri de İzmir için çalışacaklarını söyledi. Geç saatlere kadar eğlenen AK Partililer sabaha karşı evlerine döndü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)