BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den flaş miting kararı!----

AK Parti'den flaş miting kararı!

AK Parti'den flaş miting kararı!
12 Ekim 2015 - 15:30 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara saldırısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin mitinglerinin askıya alındığını, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 16 Ekim Cuma gününe kadar miting yapmayacağını bildirerek, "Cuma günü ve sonrasındaki birkaç mitingimiziyse bir parti mitingi hüviyetinde olmaktan ziyade, rutin takvimi içerisinde, teröre karşı birlik, dirlik ve kardeşlik mitingleri olarak yapacağız" dedi.

Şu anda bir takım somut bulgularla ilerliyor araştırmalar ama tam olarak adres belli olana kadar bunları paylaşmak mümkün değil. Bu örgütlerin eylem yapma konusunda belli karakteristikleri var. Bu kategorilerden yola çıkarak örgütü tespit etmeye çalışıyorlar. DAEŞ, DHKP-C, PKK ve Esad rejimi bağlantılı oluşumlar Türkiye'ye karşı eylem yapabiliyorlar.

Bütün bunlar dikkatle analiz ediliyor. Ulusal meseledir. İstihbarat birimleri bunu devam ettiriyor. Başbakanımız günlük mesaisinin büyük bir kısmını buna veriyor. Gereken talimatlar veriliyor.

GÜVENLİK ZAAFİYETİ VAR MIYDI?

Bir güvenlik zaafiyeti var mı konusunda önlemlerin üst düzeyde alındığı konusunda bir veri var elimizde. Dünyada son yıllarda tespit edilemeyen terör eylemleri oldu ama şundan kimsenin kuşkusu olmasın bu konuda bir zaaf varsa bunun üzerine gidilir. Ama bunu ana gündem yapmak yerine teröre karşı tek ses olmayı belli etmek lazım
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)