BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den CHP'ye kedi yanıtı!----

AK Parti'den CHP'ye kedi yanıtı!

AK Parti'den CHP'ye kedi yanıtı!
09 Nisan 2015 - 16:02 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP'nin seçim kampanyası için hazırladığı filmde kullandığı kediyle ilgili açıklama yaptı

Enerji Bakanı Taner Yıldız, CHP'nin kedili tanıtım videosuyla ilgili olarak "Kedinin peşinden koşmalarını esprili buluyorum" dedi.

Yıldız, Türkiye ile Gürcistan arasında imzalanan "Enerji Alanında İşbirliğine Dair Anlaşma"nın imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP'nin seçim kampanyası için hazırlattığı tanıtım filmindeki "kedi" figürü kullanması karşısında görüşleri sorulan Yıldız, seçim çalışmaları döneminin centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

'BİRAZ ESPRİLİ BULUYORUM'

Seçimlerin Türkiye'nin gelişimi için önemli olduğunu dile getiren Yıldız, şunları söyledi: "Burada herhangi bir şeyin arkasına sığınmamak lazım. Bazen ağacın, bazen kedinin ya da başka bir objenin. Bütün partiler kendi özyapılarını ortaya koyacak, millet de tercihini yapacak. Siyasette bir gündem belirleyenler, bir de gündemin peşinden koşanlar vardır. CHP'nin bu reklamda bir kedinin peşinden koşmasını ben biraz esprili buluyorum. Milletimizin şu ana kadar alkışladığı Ak Parti oldu, bundan sonra da milletimizin AK Partiyi alkışlayacağına olan inancımı vurgulamak istiyorum."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • espri02 Mayıs 2015 15:43

    Kediyi esprili buluyoruz biz de. Ama çalınan oyları, oy sayim gecesi kesilen elektrikler için kedi girdi açıklamasını esprili bulmuyoruz. Kedi diye aciklama yapip bu milletin akliyla dslgs gecenlere de Hakkımi da helal etmiyorum.