BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den bayrak genelgesi----

AK Parti'den bayrak genelgesi

AK Parti'den bayrak genelgesi
04 Temmuz 2013 - 07:29 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ın isteği genelgeye dönüştürüldü

Gezi Parkı eylemlerinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde dile getirdiği "Türk bayrağı asın" isteği, AK Parti tarafından genelgeye dönüştürüldü. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem imzasıyla il ve ilçelere gönderilen genelgede "8.5 milyon üyemizle birlikte evlerin balkonlarını il, ilçe, mahalle, belde ve köy teşkilat binalarını bayraklarla donatalım" denildi.
Teşkilata gönderilen genelgede, "Gezi Parkı bahanesiyle başlatılan ve ana muhalefet partisinin marjinal gruplara açıktan destek vermesiyle devam eden eylemler, gelişen ve büyüyen Türkiye'ye yönelik bir tehdit unsuru olarak kullanılmakta, büyük Türkiye ideali ulusal ve uluslararası karanlık organizasyonlar eliyle gölgelenmek istenmektedir" ifadesine yer verildi.
Genelgede, Başbakan Erdoğan'ın "Milli İradeye Saygı" mitinglerinde Gezi eylemlerinde Türk bayrağı yakıldığını belirterek yaptığı "Türk bayrağı asın" çağrısına atıfla şöyle denildi:
"Bu çağrı çerçevesinde 8.5 milyon üyemizle birlikte milli iradeye gönül veren Türkiye sevdalılarının, evlerine ve işyerlerine bağımsızlığımızın sembolü ay-yıldızlı bayraklarımızı asmaları konusunda Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın çağrısının hatırlatılması ehemmiyet arz etmektedir. İl, ilçe, mahalle, belde ve köy teşkilatlarımızın da teşkilat binalarını bayraklarla donatması da bu bağlamda yapılacak çalışmalar arasında yer alacaktır."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dikdatör04 Temmuz 2013 10:32

    Bayraklarımızı ne zaman nereye asacağımıza siz AKP'liler karar vermezsiniz Gezi eylemlerinde Türk bayrağımızı isteyerek ve gönülden astık kimse asın diye genelge yayınlamadı işte sizi bu yüzden istemiyoruz hala anlayamadınız.