BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de Yeniay depremi!----

AK Parti'de Yeniay depremi!

AK Parti'de Yeniay depremi!
06 Kasım 2013 - 16:52 www.finansgundem.com

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, yerel seçimler için adaylık başvurusu yapmadı

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, adaylık başvurusu yapmadı. İki dönem belediye başkanlığı yapan Aziz Yeniay Küçükçekmece'yi "Küçük İstanbul" haline getirmişti. Kentsel dönüşümde de büyük başarı elde eden Yeniay'ın neden aday olmadığı merak konusu oldu.

İSTANBUL İÇİN ADI GEÇİYORDU

Aziz Yeniay, Küçükçekmece'de yaptığı başarılı işlerle kısa zamanda adını duyurdu. İkinci döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen tek belediye başkanıydı. "Küçük İstanbul" Projesi onu Kadir Topbaş'la karşı karşıya getirdi.

Yaptıklarıyla sık sık medyanın gündeminde yer alan Aziz Yeniay, "Küçükçekmece'nin hizmetkarıyım" diyerek ikinci kez aday olması bile Topbaş'ın ona karşı tavrını değiştirmedi. Çok çalışan, çok iş yapan ama medyada hiç görülmeyen bir Aziz Yeniay çıktı karşımıza ikinci döneminde.  

İstanbul adayları arasında adı geçerken Aziz Yeniay'ın yeniden aday olmaması en çok rakiplerini sevindirdi. Çünkü Aziz Yeniay Küçükçekmece'de markalaşmış bir isimdi. Kişisel oy da hesaba katıldığında Ak Parti'nin Küçükçekmecedeki oy oranının bu dönemde nasıl şekilleneceği merak ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)