BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de sürpriz zirve!----

AK Parti'de sürpriz zirve!

AK Parti'de sürpriz zirve!
19 Haziran 2013 - 15:03 www.finansgundem.com

Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi'ne geldi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 11.35'te parti genel merkezinde toplandı.
Toplantı devam ederken sürpriz bir konuk parti genel merkezine geldi. Bu isim ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'ydi.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi'nin, Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile görüştüğü öğrenildi.
Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası açıklama yapan Ricciardone şunları söyledi:
'TÜRKİYE'NİN GÜCÜNE ÖNEM VERİYORUZ'
'Güzel bir sohbetimiz vardı. Hükümetin bakanları ile yakın ilişkiler içerisindeyim. Biz Türkiye'nin dostu ve müttefikiyiz. Türkiye'nin gücüne önem veriyoruz. Başbakan ve Başkan Obama 1 ay önce iki ülke arasında ticari gelişmelerin geliştirilmesi üzerinde durdu ve bu devam ediyor. Yatırım ve ticaret konusunda görüşmeler devam ediyor.
'TÜRK DEMOKRASİSİNE OLAN DESTEĞİMİZİ YİNELEMEK İSTİYORUM'
Yeniden Türk demokrasisine olan desteğimizi yinelemek istiyorum. İnanıyorum ki ilişkilerimiz hala güçlü sağlıklı. Biz Türk demokrasisine güveniyoruz.
Türk halkı ve Türk hükümeti arasındaki ilişki devam ediyor. ABD'nin bu dost ülkesine önem veriyoruz. İfade özgürlüğü ve barışçıl toplanma özgürlüğü açısından güvenimizi yineledik.'

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siyasettin Çokbilmiş20 Haziran 2013 14:46

    Diplomatik olarak bu durumu değerlendirin. ABD Büyükelçisi bir devlet kurumu yerine iktidar partisinin genel merkezine gidiyor ve temaslarda bulunuyor. Devletin değil partinin ABD ile ilişkili olduğunu da buradan görebiliyoruz. İlginç ve nahoş.