BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de ayrılık mı var?----

AK Parti'de ayrılık mı var?

AK Parti'de ayrılık mı var?
18 Haziran 2013 - 21:12 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay için partiden ayrılacak söylentileri çıktı

AK Parti vekili Ertuğrul Günay gezi olayları hakkındaki yorumları sonrasında ilk çalımı yedi. TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı konuşma yapmak isteyen AKP'li Ertuğrul Günay'a izin verilmedi. Günay bugünkü AK Parti grup toplantısına da katılmayınca Ankara kulislerinde 'ayrılacak' söylentileri çıktı.
YALÇIN AKDOĞAN: 'GÜNAY BİZİ ÇOK ÜZDÜ'
24 TV'de konuşan Başbakan'ın danışmanı Yalçın Akdoğan'dan da Günay için ince mesajlar geldi.
Akdoğan şunları söyledi; "Bir insanı ne dediği kadar nerede dediği, ne zaman dediği, nasıl dediği de önemlidir. Ben daha ileri şeyler söylemek istemem ama bizi çok üzdü. Ak Parti camiasında büyük bir kitlenin bundan üzüntü duyduğunu biliyorum. Bu eleştirileri doğru zemin ve ortam içerisinde yapmak lazım.
Gezi Parkı eylemleri başlangıcından itibaren muhalif çıkışlarını ve hükümet yönelik eleştirel tutumunu sürdüren AKP İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’a partisinden ilk çalım geldi.
Günay, TBMM Genel Kurulu’nda "gezi olaylarıyla ilgili" gündem dışı konuşmak yapmak isteyince grubundan vize çıkmadı.
PARTİ GRUP TOPLANTISINA GİTMEDİ
Günay, bugün saat 14.45’de basın toplantısı yapacağını duyurdu. Ancak, ilerleyen saatlerde iptal etti. AK Parti Grup toplantısına da katılmayan Günay’ın durumu merak yarattı.
Cep telefonu bir süre kapalı olan Günay, daha yaptığı açıklamada, “ Bugün dört gurup toplantısı vardı. Bu yüzden basın toplantısını yarına bıraktım” dedi.
Günay, yarın saat 11.00’da basın toplantısı yapacak.
İÇİYORUM DİYEN GELDİ
Günay’ın yol arkadaşı Erdal kalkan da grup toplantısına katılmadı. ABD’den, “ Ben de içiyorum”, “ Üçüncü köprünün adını Yavuz Sultan selim olmasın” diyen İbrahim Yiğit, grup toplantısına katıldı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)