BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de adaylık fiyatı belli oldu----

AK Parti'de adaylık fiyatı belli oldu

AK Parti'de adaylık fiyatı belli oldu
04 Şubat 2015 - 12:22 www.finansgundem.com

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay partiye adaylık fiyatını açıkladı

Ak Parti olarak tüm seçim çevrelerinde seçime iştirak edeceğiz. Parti adaylarının tespit ve sıralamasında merkez yoklamasını esas aldık. Aday adaylık başvurusu 11 Şubat 2015’te başlayacak 20 Şubat’ta bitecek. Bu başvurular genel merkez ya da il teşkilatlarına yapılabilir. Biz daha önce bir ilke kararı aldık. Son kongrede teşkilatlarımızda yöneticiliğe aday olan ve seçilen kişiler için aday adaylık söz konusu olmayacak.

İli ilçe başkanlığı, kadın kolları gibi görevlere aday olup seçilenler aday olamayacak. İstifa etseler dahi aday yapılmayacaklar. Bunu daha önce açıklamıştık. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız aday adayı olmak iç.in hiç istifa etmesinler. Belediye başkanlarımız belediye ve il genel meclisi üyelerimiz de aday adayı olmak için istifa etmesinler listeye giremeyecekler. Aday adaylarımızdan erkeklerden başvuruda 5 bin lira kadın adaylardan 2 bin 500 lira alınacak. Engellilerden ise hiç özel aidat başvuruda alınmayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)