BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti MYK bugün toplanacak----

AK Parti MYK bugün toplanacak

AK Parti MYK bugün toplanacak
08 Ağustos 2022 - 11:06 www.finansgundem.com

AK Parti MYK bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantıda, Rusya lideri Vladimir Putin'le Soçi'de yapılan görüşme; dar gelirli için atılacak yeni adımlar ve sosyal konut projesi ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan MYK'da Erdoğan Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin detaylarını kurmayları ile paylaşacak.

Sabah gazetesinin haberine göre, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan diplomasi trafiğinin ana hatlarını da anlatacak. 2023 seçimlerine 10 ay gibi kısa bir süre kalması nedeniyle toplantıda iç politikada yaşanan gelişmeler de geniş olarak ele alınacak.

14 Ağustos AK Parti’nin kuruluş yıldönümü için hazırlıkların da konuşulacağı MYK'da, ekonomiden sağlığa, KPSS sorularından provokatif saldırılara kadar pek çok konu başlığı masaya yatırılacak.

Ekonomide atılan adımlar da toplantının önemli gündem maddelerinden biri olacak. Erdoğan'ın talimatı ile 'çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak adına Türkiye'nin dört bir yanına giden parti teşkilatı izlenimlerini ve hazırladıkları raporu' Erdoğan ile paylaşacak. Sosyal konut projesinin piyasalara yansımaları, kira ve konut fiyatlarındaki fahiş artışlara etkileri değerlendirilecek. Vatandaşın talep ve beklentilerinin raporlar halinde Erdoğan'a sunulacağı toplantıda, dar gelirlilerin alım gücünün artırılması konusunda atılacak yeni adımlar da gündeme gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Togg' paylaşımı

 

Erdoğan, 13. Büyükelçiler Konferansı'na katılacak

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg ile test sürüşü yaptı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halkın sesi.08 Ağustos 2022 11:26

    Muhalefet erken baskın seçime hazır olmalı. Hazırlıklarını en kısa zamanda tamamlanmalıdır. BU iktidar Mayıs ayına kadar bu yönetim şekli ile dayanamaz . mUtlaka baskın seçime gitmek için uygun zaman kollayacaktır. Bu da kış öncesi, Turizm gelirlerinin kısmen rahatlattığı bir dönemde yani 2022 yılı sonuna kadar olacaktır. Açık uyarı. Muhalefet hazır olmalıdır.