BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti Batman için karar verdi----

AK Parti Batman için karar verdi

AK Parti Batman için karar verdi
13 Nisan 2015 - 16:03 www.finansgundem.com

AK Parti, Batman'da milletvekili listesini yeniledi

Uzun yıllar  Ak Parti’de hizmet veren 23. dönem AK Parti  Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, şok bir kararla Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıklamıştı.

Seçimlerde 4 vekil çıkaran Batman'da, AK Parti 2. sıra adaylığı büyük önem taşıyor. M. Emin Ekmen'in çekilme kararı sonrası AK Parti'de o koltuğa onlarca talip çıktı. Başvuruları ince eleyip sık dokuyan AK Parti, bölge için büyük önem taşıyan Batman'da çözüm sürecine katkı sağlayacak, M. Emin Ekmen'in boşluğunu dolduracak, Batman halkı ve AK Parti teşkilatı tarafından kabul edilen bir isimde karar kıldı.

BATMAN 2. SIRA ÖMER EL'İN

Geçtiğimiz günlerde AK Parti genel başkan yardımcısı ve üst kurul üyesi Mustafa Şentop, Ömer El’le bir araya geldi. Ekmen’den boşalan 2. Sıra adaylığı için yaklaşık 1 saat süren görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve gerek Batman il teşkilatı ile mevcut milletvekili adayların Ömer El ismine sıcak baktığı bildirildi.

Öte yandan AK Partinin bugün veya yarına Batman'da Emin Ekmen’den boşalan 2. sıra ismi için  YSK’ya bildirmesi bekleniyor.

Bu durumda oluşacak liste şöyle olacak: 

1. ZİVER ÖZDEMİR

2. ÖMER EL

3. MURAT GÜNEŞTEKİN

4. ADİLE GÜRBÜZ

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)