BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'AK Parti 2033'e kadar iktidar'----

'AK Parti 2033'e kadar iktidar'

'AK Parti 2033'e kadar iktidar'
04 Nisan 2013 - 17:29 www.finansgundem.com

Ünlü reklamcı AK Parti ve CHP hakkında çarpıcı analizlerde bulunarak çarpıcı bir iddiada bulundu

CHP’nin 2009 yerel seçimlerinde Antalya’daki kampanyasını yürüten isimlerden, “AK Parti neden kazanır, CHP neden kaybeder?” kitabının yazarı reklamcı Ateş İlyas Başsoy, A Haber’de Selin Ongun’un sunduğu Bi Sormak Lazım programında CHP’nin yerel seçim stratejisi ve önümüzdeki seçim takvimi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Önümüzdeki yerel seçim stratejisi için CHP'lilere partinin genel merkezini Bağcılar'a taşımayı önerdiğini söyleyen Başsoy, "Gürsel Tekin partinin genel merkezini Bağcılar'a taşıma fikrini doğru buluyor" dedi.
"Kılıçdaroğlu'nun oturduğu koltukta Erdoğan olsa, iki günde kaçar" ifadesini kullanan Başsoy, "AKP'nin elini attığı yer öyle verimli ki, MHP ve CHP barış sürecinde böyle devam ederse, AKP 2023 değil 2033'e kadar yüzde 50 ile iktidar" dedi.
Başbakan'ın 2009 yerel seçim gecesi AK Parti'nin Antalya'daki mağlubiyeti için, "Allah Allah bu durumda anormallik var" demesine neden olan CHP'nin seçim kampanyası ekibindeki Başsoy'un Selin Ongun'un sorularına verdiği bazı yanıtlar şöyle:
GAZETECİLER, PRENS YA DA DEREBEYİ GİBİ TAKILIYORLAR
İletişim adına bu akil insan dedikleri kadrolar gidecekler bir takım bölgelerde halkla iletişim kuracaklar. Bu bir iletişim projesi ama içinde iletişim ile ilgili kimse yok. Bir iletişim uzmanları yok. Gazeteciler bence prensler gibi takılan insanlar. Küçük derebeyleri gibi. Gazetecilerin birçoğu, bu gazeteciler için söylemiyorum, genel olarak gazeteci tanımımı için söylüyorum. Gazeteciler tartışmalı bir konu. Çünkü gazeteci; seçilmemiş seçimle de var olmamış, bir şekilde gazetede yer edinmiş, kendi köşesinde küçük bir derebeylik yaratmış. Tüm dünyada sorgulanan bir kavram. Bu yaratılan derebeylikten ötürü siyasilerle ilişkiler kuralar, siyasilerle konuşurlar, siyasilere bir takım laflar söylerler. O ona zarf atar, o öteki karşı pas atar. Böyle böyle güç kazanan kişiler. Bu karda belki 250 kişi daha olmalıydı.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)