BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAilem futbol oynamama izin vermedi, ben de hakem oldum----

Ailem futbol oynamama izin vermedi, ben de hakem oldum

Ailem futbol oynamama izin vermedi, ben de hakem oldum
09 Temmuz 2022 - 16:12 www.finansgundem.com

İtalya Serie A'nın ilk kadın hakemi geçmişine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

İtalya'da futbol liginin zirvesi Serie A'da gelecek sezon ilk kez bir kadın hakem görev yapacak. 32 yaşındaki hakem Maria Sole Ferrieri Caputi, küçükken ailesinin futbolcu olmasına izin vermediğini, bu yüzden hakemlik yolunu seçtiğini söyledi.

İtalya Futbol Federasyonu ve İtalyan Hakemler Birliği dün Maria Sole Ferrieri Caputi ile bir basın toplantısı düzenledi. Ferrieri Caputi futbol tutkusunu ve hakemliğe nasıl başladığını şöyle anlattı:

"Futbola her zaman hevesliydim ama ailem oynamamı istemiyordu, devir farklıydı. Avlularda oynuyordum. Hakemlik kursunu duyduğumda bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm."

Dünya Kupası ve Avrupa Kupası'nda görev yapan eski hakem Carina Vitulano'nun kendisi için bir örnek teşkil ettiğini anlatan Ferrieri Caputi, "(Vitulano) hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlamamı sağladı. Şimdi de ben genç kızlara yapabileceklerini, istedikleri her yere gelebileceklerini göstermek istiyorum" dedi.

İtalya'da yönettiği maçlarda özellikle alt liglerde ilk başlarda önyargı ve güçlüklerle karşılaştığını anlatan hakem bu tecrübelerini, "Evet yaralandığım oldu ama bunlar beni daha da iyisini yapmaya itti" diye anlattı. ( Övgü Pınar-BBC )

Şampiyon Milan’a yeni patron

İtalya'da şampiyon Milan

Merih Demiral için son karar 50 milyon euro!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)