BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAile hekimliğinde randevulu dönem----

Aile hekimliğinde randevulu dönem

Aile hekimliğinde randevulu dönem
26 Haziran 2013 - 08:57 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanlığı, sabah saatlerinde yaşanan yığılmaların önüne geçmek için aile hekimlerine de merkezi randevu sistemini getirdi

Temmuz’dan itibaren başlayacak sistemle, vatandaş artık aile hekimine gidebilmek için “Alo 182 Çağrı Merkezi” ile randevu alacak.
RANDEVU İÇİN 3 YÖNTEM
Bakanlık kaynakları,merkezi randevu sisteminin 804 hastane ve 29 bin doktorla uygulandığını bildirildi. Yeni uygulamayla vatandaşla birebir ilgilenmesi için başlatılan aile hekimleri de sisteme dahil edildi. Bununla birlikte aile hekimleri dengeli bir şekilde poliklinikte hizmet verecekken, torba yasa ile birlikte getirilen işyeri hekimliği yapabilmesi hakkı için de kolaylık sağlanmış olacak.
Vatandaşlar aile hekimleri için randevuyu üç farklı yerden alabilecek. Randevular “Alo 182 Çağrı Merkezi, www.hastanerandevu.gov.tr adresi ve Hastane Randevu Merkezimobil uygulaması” ile alınabilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)