BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAhmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a çağrı----

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a çağrı

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a çağrı
22 Kasım 2018 - 09:37 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Bir Fenerbahçe Başkanı'nın yıllar sonra Trabzon'da statta yer alacak olması geniş yankı uyandırırken, bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, Koç'un iki camia arasındaki gerilimi düşürme adına attığı adıma aynı şekilde karşılık verdi. Ağaoğlu, Ali Koç'un statta koltuğunun hazır olduğunu söylerken, bir olay çıkmaması için de taraftarlarına çağrıda bulundu.

"SORUN VAR AMA ALİ KOÇ'UN KOLTUĞU HAZIR"

Ağaoğlu'nun sorularımıza yanıtları şöyle: "Fenerbahçe Kulübü Başkanı buraya tabii ki gelebilir. Ali Koç'un koltuğu hazır. Biz misafirimiz olarak görürüz. Trabzon'da her kulüp başkanının da koltuğu hazırdır. Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında bir sorun var. Yok diyemeyiz. Bunun çözümü için sorumluların sorumluluklarını kabul etmesi gerekir. Eğer o sorumlular hatalarını kabul ederse eminim ki sıkıntılar ortadan kalkar."

"BEN DE KADIKÖY'DE TAKIMIMIN YANINDA OLACAĞIM"

"Sadece Trabzonspor'la, Fenerbahçe'yle, yönetimlerle, futbolcularla çözülmez bu işler. Medya da sorumluluğunu bilecek. Ortamı germeyecek. Herkes üzerine düşeni yapmadan bu işler nasıl düzelir ki? Ben takımımın her maçına giderim. İstanbul'daki Fenerbahçe maçında da orada olacağım."

"Takımımın yanında olacağım. Bugüne kadar tüm maçlarda takımımla birlikteydim. Biz gittik Malatya'dan 5 tane yedik. Kimseyi suçlamadık. Gündemi değiştirmedik. Sorumluluğumuzu kabul ettik. Göztepe geldi burada bize 2 tane attı. Sonra aynı uçakla döndük. Dostluk içinde oldu her şey. Önce kendi sorumluluklarımızı kabul etmeliyiz."

"GENÇKEN BEN DE HATA YAPMIŞIMDIR"

"Akyazı'da Fenerbahçe maçı için stada gelen her Trabzon taraftarından sadece ama sadece kendi takımlarını desteklemelerini istiyorum. Ben de zamanında yanlışlar yapmış olabilirim. Gençtim, hatalarım olmuştur bir taraftar olarak. Ama hiçbir zaman kendi takımıma zarar verecek bir şey yapmadım. Stadyuma gelecek her taraftarın 100 birimlik enerjisi varsa bunun tamamını kendi takımı için kullanmalarını istiyorum. Bir yabancı madde atma ya da benzeri zarar verici bir eylemde bulunmalarını istemiyorum. Sonuçta bunun zararını Trabzonspor ve aynı zamanda oraya gelen taraftar da görüyor. (Hürriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)