BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatAGESA üst yönetiminde istifa----

AGESA üst yönetiminde istifa

AGESA üst yönetiminde istifa
10 Şubat 2022 - 10:35 www.finansgundem.com

AGESA yönetimi kurulu üyeliğinden istifa eden Kıvanç Zaimler’ in yerine yeni bir yöntemi kurulu üyesi atandı

Kıvanç Zaimler, AGESA Hayat ve Emeklilik Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa etti. Şirket boşalan yönetim kurulu üyeliğine Erkan Şahinler'i atadı. Yönetim kurulundaki değişimle ilgili olarak KAP’a yapılan açıklama şöyle:

“Yönetim kurulu, 10.02.2022 tarihli kararıyla, üyelikten istifa etmiş olan Kıvanç Zaimler'in istifası ile boşalan üyeliğe Erkan Şahinler'in TTK.'nun 363. maddesi uyarınca ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu onayına tabi olarak yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.”

KIVANÇ ZAİMLER KİMDİR?

Kıvanç Zaimler 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olup, Berlin Teknik Üniversitesi'ndeki eğitiminin ardından iş hayatına 1992 yılında başlamış ve 2008 yılına kadar sırasıyla Türk Elektrik Endüstrisi, RAM Dış Ticaret ve Aygaz şirketlerinde çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunmuştur.

2008 yılında Enerjisa'ya katılan Kıvanç Zaimler, Enerjisa bünyesinde Ticaret Direktörü, Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü, Satış Şirketleri Genel Müdürü ve son olarak Enerjisa CEO'su olarak görev yapmıştır. Zaimler, Temmuz 2018'den itibaren Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

Sabancı Topluluğu'nda Enerjisa Enerji ve SabancıDx şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı, Enerjisa Üretim şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksigorta şirketi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

Erkan Şahinler Kimdir?

Profesyonel kariyerine 1990 yılında bağımsız dış denetim alanında başlayan Erkan Şahinler, 1993 yılından itibaren Sabancı Holding bünyesinde, gıda, uluslararası ticaret ve sigorta sektöründe yer alan şirketlerde çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Şahinler, 2008 yılında Mali İşler'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Aksigorta ailesine katıldı. 2016 yılında Mali İşlerin yanı sıra Hasar fonksiyonundan da sorumlu oldu. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Şahinler, 1994 yılından bu yana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir belgesi sahibidir.

Günün önemli şirket haberleri 10/02/2022

 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı

 

Çanakkale Köprüsü'nü inşa eden Koreli şirket rekor kar etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)