BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğbal'dan vergide reform mesajı----

Ağbal'dan vergide reform mesajı

Ağbal'dan vergide reform mesajı
12 Eylül 2017 - 11:00 www.finansgundem.com

Türkiye'de yatırım ve üretimin önünü açmak için hamle yapacaklarını belirten Bakan Ağbal, vergi kanunları reformları üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Borsa İstanbul'da düzenlenen "Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye" konulu konferansa katıldı.

Konferansta konuşma yapan Ağbal, Türkiye'nin önümüzdeki süreçte başta finans sistemi olmak üzere hala reform yapması gereken alanlar olduğunu söyledi.

Ağbal, "Türkiye bu sene yüzde 5 veya üzeri büyümeyi yakalayacak gibi görünüyor, önümüzdeki 3 yılda da bu büyüme ivmesine devam edeceğini düşünüyoruz. OVP'yi de bu perspektifte hazırlıyoruz" diye konuştu. Ağbal, ikinci çeyrek verilerinin 2017'nin tamamına ilişkin yüzde 5 ve üzeri büyümeye işaret ettiğini dile getirdi.

Bakan Ağbal ayrıca, "Türkiye'de önümüzdeki dönemde yatırım ve üretimin önünü açacak vergi kanunları reformları üzerinde çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)