BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAğaoğlu ve Edip İplikleri'nden satılık otel----

Ağaoğlu ve Edip İplikleri'nden satılık otel

Ağaoğlu ve Edip İplikleri'nden satılık otel
22 Şubat 2016 - 11:36 www.finansgundem.com

Ağaoğlu ve Edip İplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu, konut ve ofis projelerine yenilerini ekliyor. Grup, geçtiğimiz günlerde, daha önce 'Bakırköy 46' adıyla satışa çıkardığı ve inşaatı mahkeme kararıyla durdurulan projesini, değişiklikler yaparak 'Central Park İstanbul' ismiyle yeniden satışa sundu.

Grubun yeni başlayacak projelerin yanı sıra tamamlanan pek çok projesi de var. Basın Ekspress Yolu üzerinde, 212 İstanbul AVM'nin yanında yükselen My Office212 de bunlardan biri. 80 ile 800 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri sunan My Office212'nin  yanında bir otel yatırımı da var. Ağaoğlu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaşıldı.
Ağaoğlu ve Edip İplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı. 22 milyon dolar + KDV satış fiyatıyla alıcı bekleyen otelin işletmesini üstlenmek istemeyen tarafların bu yolu seçtiği belirtiliyor. (Ekonomist Dergisi)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)