BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAfganistan depreminde can kaybı 1200'e yükseldi----

Afganistan depreminde can kaybı 1200'e yükseldi

Afganistan depreminde can kaybı 1200'e yükseldi
25 Haziran 2022 - 15:33 www.finansgundem.com

Afganistan Devlet Haber Ajansı Bakhtar, 22 Haziran’da Afganistan’ın Paktika ve Khost bölgesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğünde deprem sonrası, depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 1200’e çıktığını, yaralı sayısının 2 bin olduğunu açıkladı.

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC) Asya Pasifik Bölgesi, bölgede durumun ciddiyetini koruduğunu belirterek “Afganistan'ın doğusunda meydana gelen depremden yaklaşık 200 bin kişi etkilendi” açıklamasını yaptı.

Türk Kızılay’ı ve Genç Kızılay’ın da katıldığı yardım çalışmaları devam ederken Afgan Kızılay yetkilisi ülkede durumun ciddiyetini koruduğu ve depremin yanı sıra nüfusun yüzde 50’sinin insani yardıma ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Afganistan Devlet Haber Ajansı Bakhtar, bugün yaptığı açıklamada son verilere göre hayatını kaybedenlerin sayısının 1200, yaralıların sayısının ise 2 bin olduğunu duyurdu.

Pakistan'dan Afganistan'a 8 kamyon yardım gitti

Afganistan'da bir deprem daha!

Afganistan'daki depremde can kaybı artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)