BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdliyede skandal!----

Adliyede skandal!

Adliyede skandal!
17 Kasım 2013 - 11:40 www.finansgundem.com

Tekirdağ Adliyesi’nde adli emanette bulunan 60 kilogram eroini çalan 2’si adliye çalışanı, toplam 9 kişi yakalandı

Tekirdağ Adliyesi’nde adli emanette bulunan 60 kilogram eroini ve bir miktar kokain ile esrarı çalarak sattıkları tespit edilen 2’si adliye çalışanı, toplam 9 kişi yakalandı. Eroin paraları ile lüks hayat süren katip Egemen S.’nin zaman zaman rezidansında eğlendikleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, adliyede çalışanı 2 memurun uyuşturucu sattığını belirledi. Operasyon için düğmeye basan ekipler, adli emanet memuru Hüsnü A. ve katip Egemen S.’yi teknik ve fiziki takibe aldı. 6 aylık çalışma sonunda polis ekipleri, 2 adliye görevlisinin küçük miktarlar şeklinde adli emanetten çıkarttıkları eroinleri para karşılığında sattığını belirledi. Operasyon için düğmeye basan Tekirdağ polisi, 9 zanlıyı şafak baskını ile kıskıvrak yakaladı.
60 KİLOGRAM UYUŞTURUCUYU SATMIŞLAR
Adli emanet memuru Hüsnü A. ve katip Egemen S.’nin birlikte küçük miktarlar halinde depodan çıkarttıkları uyuşturucu maddelerini irtibat kurdukları kişilere sattıkları belirlendi. 2 memurun İstanbul’da irtibat kurduğu arkadaşları aracılığı ile eroinleri piyasaya sürdüğü kaydedildi.
LÜKS TUTKUNU ÇIKTI
Kıbrıs’ta özel bir üniversitede de eğitim gören bir yıllık memur katip Egemen S.’nin son bir yıl içerisinde lüks bir otomobil, rezidans ve daire aldığı kaydedildi. Harcamalarında artış görülen Egemen S.’nin çevresindekilere ailesinden miras kaldığını söylediği ifade edildi. Polisler tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Egemen S.'nin ağladığı gözlendi.
REZİDANSTA KOKAİN ALMIŞLAR
Polisin yaptığı teknik takipte Hüsnü A. ve katip Egemen S.’nin eroin dışında adli emanetten aldıkları 750 gram kokain ve bir miktar esrar maddesi ile rezidansta kız ve erkek arkadaşları ile eğlendikleri ortaya çıktı.
2 günlük sorguları tamamlanan 2’si kadın 9 zanlı Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. 9 zanlı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)