BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdanalı soyguncu pes dedirtti----

Adanalı soyguncu pes dedirtti

Adanalı soyguncu pes dedirtti
10 Temmuz 2013 - 13:27 www.finansgundem.com

Adana'da bir kuyumcuya girmek isteyen hırsız, arka girişinden girdiği işyerinin kasasına ulaşmak için 4 kapı kırdı

Adana'da bir kuyumcuya girmek isteyen hırsız, arka girişinden girdiği işyerinin kasasına ulaşmak için 4 kapı kırdı. 4 kapının sonunda kasaya ulaşan ve hiç altın bulamayan hırsız, laptopu alarak kaçmak isterken yakalandı.
Merkez Seyhan ilçesi Karaisalı Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya girmek isteyen M.K., işyerinin çevresinde bir süre keşif yaptı. Kuyumcunun 4 kapısını kırarak içeri giren ve bazı kapıların üst bölümünden geçmek için tencere kullanan hırsız, kasaya ulaştığında hiç altın olmadığını fark etti. M.K., bunun üzerine işyerinde bulunan laptop bilgisayarı alarak kaçmak isterken, vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kırdığı kapılardan çıkmaya çalışan ve işyerinin arka girişinden kaçmaya çalışan hırsızı, iki sokak ötede yakaladı. Kovalamaca esnasında laptopla polise vuran zanlı, biber gazıyla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Hırsız, Yarbaşı Polis Merkezi'ne götürülürken, yaralanan polis ise tedavi için hastaneye kaldırıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)