BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdanalı hırsızdan ilginç yöntem----

Adanalı hırsızdan ilginç yöntem

Adanalı hırsızdan ilginç yöntem
19 Haziran 2013 - 11:24 www.finansgundem.com

Adana'da bir kişi, lüks araç kiralayarak ve genç kızlarla para karşılığı anlaşarak kendilerine aile görünümü verip soygun yaptı

Adana'da bir kişinin, lüks araç kiralayarak ve genç kızlarla para karşılığı anlaşarak kendilerine aile görünümü verip, evlerden hırsızlık yaptığı belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde, Mehmet Akif K. adlı şahsın (33) evlere gece girip hırsızlık yaptığı belirlendi. Polis yaptığı araştırmada, zanlının lüks araç kiralayıp, 100 TL para karşılığı da genç kızlarla anlaşarak aile süsü verdiğini, böylece ikamet önlerinde beklerken birilerinin kendisinden şüphelenmesini önlediğini belirledi.
Şahsı takibe alan polis, zanlının 7 eve girerek hırsızlık yaptığını tespit etti. Zanlı, şafak vakti evine yapılan operasyonda yakalanırken, emniyetteki sorgusunun ardından `nitelikli hırsızlık´ suçundan adliyeye sevk edildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)