BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana'daki faciayla ilgili yayın yasağı kaldırıldı----

Adana'daki faciayla ilgili yayın yasağı kaldırıldı

Adana'daki faciayla ilgili yayın yasağı kaldırıldı
01 Aralık 2016 - 00:17 www.finansgundem.com

RTÜK, Adana'da bir özel öğrenci yurdundaki yangına ilişkin Aladağ Sulh Ceza Hakimliğince konulan yayın yasağının kaldırıldığını duyurdu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Adana'da özel bir öğrenci yurdundaki yangına ilişkin Aladağ ilçesi Sulh Ceza Hakimliğinin soruşturma tamamlanıncaya getirdiği yayın yasağı kararının kaldırıldığını duyurdu.

RTÜK'ün internet sitesinden yapılan açıklamada, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda meydana gelen yangına ilişkin Aladağ Sulh Ceza Hakimliğinin yayın yasağı kararının, Kozan Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kozan Sulh Ceza Hakimliğinin 2016-1423 D. İş Sayılı kararı ile Adana Aladağ İlçesi Sulh Ceza Hakimliğinin 29.11.2016 tarihinde Aladağ ilçe merkezinde bulunan Aladağ Özel Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen yangınla ilgili 2016/150 D. İş sayılı yayın yasağı kararı kaldırılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)