BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'daki banka soyguncusu yakalandı----

Adana'daki banka soyguncusu yakalandı

Adana'daki banka soyguncusu yakalandı
16 Eylül 2013 - 22:01 www.finansgundem.com

Adana'da bir banka şubesi bıçaklı bir gaspçı tarafından soyuldu

Üzerinden gasp ettiği para ile bıçak çıkan Fatih E.'nin Adana Adliyesi önünde arzuhalcilik yaptığı öğrenildi.
Merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki bir banka şubesine müşteri gibi giren 32 yaşındaki Fatih E., bankanın kapanacağı saatlerde bir banka görevlisinin yanına gidip bıçakla tehdit etti, ardından 15 bin lirayı alıp kaçtı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevkeden polis, şüpheliyi Damar Arıkoğlu Bulvarı üzerindeki Hacı Hatice Turgut Lisesi yanında kovalamaca sonucu yakaladı. Üzerinden gasp ettiği para ile bıçak çıkan Fatih E. gözaltına alındı.
Fatih E.'nin Adana Adliyesi önünde arzuhalcilik yaptığı öğrenildi. Olayın ardından Banka şubesindeki görevli bayan görevliler Fatih Polis Merkezi'ne gelerek ifade verdi.
Şüpheli, gözaltında tutulduğu polis merkezinden Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekiplerine teslim edilirken, gazetecilerin "Neden soygun yaptın" sorusuna "Bana sormayın bankacıya sorun" diye yanıt verdi. Fatih E.'nin "Bitmiştim, aşırı borçlarından dolayı soygun yaptım." dediği de öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)