BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da pompacıyı soydular----

Adana'da pompacıyı soydular

Adana'da pompacıyı soydular
27 Eylül 2014 - 10:04 www.finansgundem.com

Adana'da mesleğini icra etmek isteyen petrol istasyonu çalışanını gaspettiler

Adana'da, petrol istasyonuna gelen yüzü kapalı şahsın, pompacıyı bıçakla tehdit edip cebindeki bin lira parayı gasp etmesi saniye saniye görüntülendi. 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece saat 02:45 sıralarında yüzünü tişörtle kapatmış bir kişi, elinde bıçakla petrol istasyonuna geldi. Zanlı burada bulunan pompacıdan para istedi ancak pompacı vermek istemeyince "Seni burada delik deşik eder, öldürürüm" diyerek pompacının cebindeki parayı almak istedi. Ancak pompacı bir süre zanlıya elinde bıçak olmasına rağmen direndi. Zanlı, bıçakla pompacıyı tehdit edip cebine elini sokarak 2 bin lira parayı alıp kaçmaya başladı. Bu arada pompacı da zanlının arkasından koştu ancak elinde bıçak olduğu için parasını geri alamadı. Zanlı petrol istasyonunun karşısındaki ara sokaklara girerek gözden kayboldu. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Pompacı hemen polisi aradı. Olay yerine kısa sürede gelen polis, eşkali alıp mahallede araştırma yapmaya başladı. Yapılan araştırma sonucunda olayı E.A. isimli 17 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı bir kişinin yaptığını belirledi. Polis yaklaşık 15 günlük bir çalışmanın ardından Hürriyet Mahallesi'ne yapılan bir baskında zanlıyı evinde yakaladı. Yaşı küçük olduğu için zanlı çocuk şube müdürülüğüne teslim edildi. Zanlının uyuşturucu kullanmak ve hırsızlık yapmaktan çok sayıda kaydı olduğu, uyuşturucu kullanmak suçundan da 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)