BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana'da Kebap ve Şalgam Festivali yine yasaklandı----

Adana'da Kebap ve Şalgam Festivali yine yasaklandı

Adana'da Kebap ve Şalgam Festivali yine yasaklandı
10 Aralık 2019 - 18:27 www.finansgundem.com

2010 yılından beri yapılan 'Adana Kebap ve Şalgam Festivali', bu sene de Adana Valiliği tarafından yasaklanarak iptal edildi

Bu yıl 14-15 Aralık tarihlerinde yapılması planlanan 'Adana Kebap ve Şalgam Festivali' yine Adana Valiliği tarafından yasaklanarak iptal edildi.

2010 yılından bu yana Kazancılar Çarşısı'nda sosyal medya üzerinden haberleşen Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişinin aralık ayının ilk haftasında bir araya gelip, eğlendiği Kebap ve Şalgam Festivali, Adana Valiliği'nce iptal edildi.

KüçükSaat.com’un haberine göre bu yıl 8 Aralık'a 9 Aralık'a bağlayan gece yapılması planlanan etkinlikle ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde 08-09 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Kebap ve Şalgam Festivali kamu düzeni ve güvenliği ile kişilerin can ve mal güvenliği nedeniyle iptal edilmiştir" denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)