BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da kadını darp ettiler----

Adana'da kadını darp ettiler

Adana'da kadını darp ettiler
18 Nisan 2013 - 13:57 www.finansgundem.com

Adana'nın Seyhan ilçesinde, sokak ortasında sevgilisinin darp ettiği genç kadını, Güven Tim ekipleri kurtardı

Adana'da ayrıldığı sevgilisi tarafından sokak ortasında darp edilen genç kadını, güven tim ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce Özlem Y. (29) ile Çağdaş Yunus E. (27), sevgili oldu. Ancak Çağdaş Yunus E. ile kız arkadaşı arasında kıskançlık sebebiyle anlaşmazlık çıktı. Bu nedenle sevgilisinden ayrılmak isteyen Özlem Y., 16 Nisan Salı günü Çağdaş Yunus E. ile Gazipaşa Bulvarı'nda görüşerek, ilişkisini bitirdiğini söyledi.
Bunun üzerine çılgına dönen şahıs, bir süre eski sevgilisine ayrılmaması için dil döktü. Ancak Özlem Y.'yi bir türlü ikna edemeyince, sokak ortasında genç kadını darp etmeye başladı. Bu sırada, Gazipaşa Bulvarı'nda bulunan güven timleri, Çağdaş Yunus E.'nin, genç kadını darp ettiğini görünce hemen müdahale ederek Özlem Y.'yi kurtardı. Olay yerine gelen asayiş ekipleri de Çağdaş Yunus E.'yi gözaltına aldı. Özlem Y. ise, bir kadın polisin eşliğinde kendi aracıyla polis merkezine geldi. Polis merkezine getirilen Çağdaş Yunus E., basın mensuplarının kendisini görüntülememesi için polislerin arkasına saklanırken, ardından gelen Özlem Y. ise, polis merkezine girerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hakaret edip, "Benim işim var, kariyerim var, neden beni çekiyorsun?" diyerek tepki gösterdi.
İfadesi alınan Çağdaş Yunus E., daha sonra serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)