BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana'da HDP ve CHP'nin itirazı kabul edildi----

Adana'da HDP ve CHP'nin itirazı kabul edildi

Adana'da HDP ve CHP'nin itirazı kabul edildi
06 Kasım 2015 - 21:40 www.finansgundem.com

Adana'da İl Seçim Kurulu, CHP'nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yaklaşık 18 bin geçersiz oyun yeniden sayılması istemini kabul etti

Adana'da ilçe seçim kurulları, HDP ve CHP'nin geçersiz oyların yeniden sayılmasıyla ilgili başvurularını reddetti. Bunun üzerine her iki partinin temsilcileri, İl Seçim Kurulu'na başvurdu.

CHP de seçim sonuçlarına itiraz etti
Başvuruyu değerlendiren İl Seçim Kurulu, HDP'nin ıslak imzasız ve eksik belgeli dilekçelerini gerekçe göstererek talebi reddetti. CHP'nin başvurusunu ise kabul etti.

Konuyla ilgili konuşan CHP İl Başkanı Gökhan Yağ, yaklaşık 18 bin geçersiz oy bulunan Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam'da oyların yeniden sayılacağını açıkladı.

Adana'da 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti 6, CHP 4, MHP 3 ve HDP 1 milletvekili çıkardı. HDP yaklaşık 5 bin oy farkla ikinci milletvekilini, CHP'de yaklaşık 10 bin oyla 5'inci milletvekilini kaybetmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)