BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da cami kapısı çaldılar----

Adana'da cami kapısı çaldılar

Adana'da cami kapısı çaldılar
03 Ocak 2014 - 10:59 www.finansgundem.com

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde bir caminin alüminyum kapısı çalındı

Geçen 29 Aralık'ta Onur Mahallesi'ndeki Ünlüağaç Camii'nde meydana geldi. İkindi namazını kılan cemaat dağıldıktan kısa süre sonra 20 yaşlarındaki şüpheli camiye geldi. İçeri giren hırsızlık şüphelisi, bir süre sonra dışarı çıkıp etrafı kontrol etti. Güvenlik kamerasını fark eden hırsızlık şüphelisi tanınmamak için de bir eliyle yüzünü kapatarak yeniden camiye girdi. Etrafta kendisini gören kimsenin olmadığını anlayan şüpheli, alüminyum kapı ile birlikte caminin avlusuna çıktı. Son kez, sokağa bakıp, gelip giden kimsenin olup olmadığını kontrol eden şüpheli, kapıyı kucaklayıp hızlı adımlarla gözden kayboldu.

Akşam namazı için camiye gelen vatandaşlar, kapının yerinde olmadığını fark etti. Caminin güvenlik kameralarını inceleyen görevliler, polise haber verdi.

Geçen yıllarda da aynı yöntemle pencerelerin alüminyum kanatlarının çalındığını belirten cemaat, "Pencereler çalınınca kamera taktırdık. Bir zaman hırsızlık olmamıştı. Şimdi kapıyı götürdüler" diye konuştu.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, eşkali belirlenen hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)