BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdana'da çalıştığı bankayı soydu----

Adana'da çalıştığı bankayı soydu

Adana'da çalıştığı bankayı soydu
23 Nisan 2013 - 15:53 www.finansgundem.com

Kozan'da bir banka şubesinde çalışan A.K., müşteri hesaplarından aldığı yaklaşık 2 milyon TL ile kayıplara karıştı

Olay, geçtiğimiz hafta içerisinde meydana geldi. İddiaya göre A. K., uzun vadeli hesabı olan müşterilerin parasını alarak 'izne çıkıyorum' bahanesiyle ortadan kayboldu. Polis, banka müdürü ve banka çalışanlarının ifadesine başvurdu. Mağdurlar, Emniyet Müdürlüğü ile savcılığa dilekçe vererek şikayetçi oldu. Bazı mağdurlar ise bankaya giderek paralarını istedi. Olayı araştırmak üzere müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Hesabındaki parası boşaltılan mağdurlardan Mehmet Köse, "Tazminatım bankaya yatmıştı. Bir ay sonra bankaya vardığımda paramın hesabımda olmadığını gördüm ve şok oldum. Banka müdürüne vardım, bir tam güvence bulamadık. Devletin bankasına para yatırmayacağız da kime güveneceğiz? Devletin bankasına vardık para yok. Mağdurum şu an." dedi. Mağdurlarından Süleyman Karakılçık, Mehtap Uğurcan ve Bünyamin Çorcu ile Mehmet İnceer paralarının bir an evvel geri ödenmesini istedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)