BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da büyük kaçış----

Adana'da büyük kaçış

Adana'da büyük kaçış
04 Temmuz 2013 - 14:26 www.finansgundem.com

Adana'da polisin 'dur' uyarısı üzerine kaçmaya başlayan uyuşturucu satıcıları, 50 kilometre takip edildi

Adana'da polisin 'dur' uyarısı üzerine kaçmaya başlayan uyuşturucu satıcıları, 50 kilometre takip edildi. Köy yolları ve tarlalar arasındaki kovalamaca sırasında uyuşturucu paketlerini otomobilin camından atan zehir tacirlerinden 28 yaşındaki Hüseyin Dağlıkkan yakalandı, yanında bulunan arkadaşı ise karanlıktan yararlanarak kaçtı.
Polis ile uyuşturucu tacirleri arasındaki nefes kesen kovalamaca, gece merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde başladı. Devriye gezen asayiş ekipleri, durumundan şüphelendikleri 01 ASE 23 plakalı otomobili kontrol etmek istedi. Ekibin 'dur' uyarısı üzerine otomobilde bulananlar ara sokaklara girerek kaçmaya başladı. İçinde 2 kişinin bulunduğu otomobil, Anadolu, Akdeniz ve Seyhan mahalleleri ara sokaklarını kat edip, Hasan Şaş Bulvarı'na çıkarak Karataş yönüne yoluna devam etti. Polis ekipleri de kaçan zanlıları yakalamak için takibe başladı. Karataş yönünde ilerleyip Havutlu Mahallesi'nde köy yoluna giren otomobili yakalamak için takibini sürdüren ekipler, zaman zaman da merkez ile temasa geçerek güzergahlarını bildirdi.
'EKİPLERİMİZ SİLAH KULLANMASIN'
Israrlı takip sırasında devreye giren nöbetçi müdür, "Ekiplerimiz kesinlikle silah kullanmasın, aracın lastiklerine ateş edip kazaya sebebiyet vermesin. En uygun olan noktada kapan kullansınlar. Kimse zarar görmesin" uyarısında bulundu. Gecenin karanlığında kent merkezinde başlayıp köy yollarında devam eden takip sırasında, zanlılar araçta bulunan uyuşturucuyu sulama kanalına attı. Ekiplerin ısrarlı takibinden kurtulamayacağını anlayan uyuşturucu satıcıları yaklaşık 50 kilometre sonra ulaştıkları Karataş'ın Tuzla Beldesi'nde otomobili terk edip yaya olarak kaçmaya devam etti. Şüphelilerden Hüseyin Dağlıkkan saklanmaya çalıştığı bir evin ahırında yakalandı, arkadaşı ise izini kaybettirdi.
Ön camı parçalanmış olan otomobilde yapılan incelemede, arka koltukta uyuşturucu kalıntıları, şoför koltuğunun altında ise bira şişeleri bulundu.
Gözaltına alınan Hüseyin Dağlıkkan sorgu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, kaçan arkadaşının yakalanması için çalışma sürdürülüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)