BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da bunu da yaptılar!----

Adana'da bunu da yaptılar!

Adana'da bunu da yaptılar!
28 Haziran 2013 - 08:27 www.finansgundem.com

Adana'da hoşgörü dini olan İslam aleminin ibadethanesi camilerde namaz kılınan alanda dövüş teknikleri öğretiliyor

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Karabucak Camii ve Kuran Kursu'nda okulların tatil olmasının ardından yaz dönemi çalışmaları başladı.
Kuran ve dini eğitimin yanı sıra öğrencilerin sosyal etkinliklerini üst seviyeye çıkarmak ve motive etme gerekçesiyle karate dersi de veriliyor. Dini ders araları ve sonlarında cami içinde özel kıyafetlerini giyen öğrenciler, namaz kılınan alanda karate dersi alıyor.
Seyhan Müftüsü Halil Uzun da Karabucak Camii'ni ziyaret ederek yapılan etkinlikleri yerinde inceledi. Cami İmam-Hatibi Hacı Mazlum ve fahri öğreticileri ziyaret eden Müftü Uzun, Bu dava büyük bir davadır. Allah, bu davanın yükünü omzumuza, evinin anahtarını uhdemize, kullarını da bize zimmetlenmiştir. Biz de ne olursa olsun bu Kutsi görevi yerine getirmek zorundayız. Hem hocalarımıza ham öğrencilerimize hem de öğrencilerimizi bu kurslara gönderen velilerimize teşekkür ediyorum dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)