BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da bu da oldu!----

Adana'da bu da oldu!

Adana'da bu da oldu!
14 Haziran 2013 - 14:02 www.finansgundem.com

Kahvaltıda yumurta yapmadığı için annesine bağıran kardeşini öldüren sanık 16 yıl 8 ay hapis aldı

Adana'da, kahvaltıda yumurta pişirmediği için annesine bağıran kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık 16 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
3. Ceza Ağır Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık İsmail Ç, babası Ömer Ç, annesi Esmagül Ç. hazır bulundu. İsmail Ç. son savunmasında, "Kardeşimle aynı takımı tutuyorduk, aynı elbiseleri giyiyorduk, aynı odayı paylaştık, aramızda hiçbir husumet yoktu" dedi.
Mahkeme heyeti, duruşma sonunda sanık İsmail Ç'yi haksız tahrik ve duruşmalardaki iyi halinden dolayı indirim yaparak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. 
Olay nasıl gerçekleşti
Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde 17 Nisan 2012'de meydana gelen olayda, İsmail Ç, kahvaltı hazırlayan annesine yumurta pişirmediği gerekçesiyle bağıran kardeşi İbrahim Ç'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı.
Sanık İsmail Ç, önceki duruşmalarda, kardeşini istemeden yaralayarak ölümüne sebep olduğunu belirterek, şunları söylemişti:
"Kardeşimin anneme bağırdığını duydum. Yanına giderek 'Annem hasta, anneme bağırma' dedim. Benim üzerime atladı. Bana saldırdı. Annemle babam bizi ayırdı. Sonra tekrar bana tava ve ekmek bıçağıyla saldırdı. Ben mutfağa kaçtım. Peşimden gelerek sırtıma tava ile vurdu. Ben yere düştüm. Bu esnada babam ve annem fenalaştı. Ben meyve bıçağını alarak kendimi korumak için rastgele bir kez salladım. Sonra da dışarı çıktım. Bir süre sonra annemle babama bir şey olup olmadığını merak edip içeri girdim. Kardeşimin yaralandığını o zaman öğrendim. Bize bir şey yapacak diye çok korkmuştum. Çünkü elindeki tavayı ve bıçağı sürekli bize doğru sallıyordu."
Baba Ömer Ç. de oğularından birinin öldüğünü diğerinin ise cezaevine girmemesi için şikayetçi olmadıklarını belirtmişti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)