BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da bankacıyı soydular----

Adana'da bankacıyı soydular

Adana'da bankacıyı soydular
22 Şubat 2014 - 21:35 www.finansgundem.com

Adana'da, bir bankada müşteri temsilcisi olarak çalışan Yener Gökçe'nin arabasının camı kırılarak çantası çalındı

Adana'da, bir bankada müşteri temsilcisi olarak çalışan Yener Gökçe'nin, park halindeki otomobilinin camını kırıp, çantasını çaldığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde 20 Şubat'ta meydana gelen olayda, Turgut Özal Bulvarı'nda park halindeki 34 FT 3054 plakalı otomobilin camını kıran şüpheliler koltuğa bırakılan çantayı çaldı. İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyip, aynı saatlerde olay yerinden geçen araçları araştırdı.Hırsızlığın meydana geldiği dakikalarda olay yerinden geçin bir otomobilin kiralık olduğu saptandı. Kiralama şirketinde yapılan inceleme sonucu otomobili hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Fırat Şalış'ın (20) kiraladığı ve yanında da arkadaşları Faik Özhan (20), Okan Uysal (20), Akın Çiftçi (20) ile S.Ç.'nin (18) bulunduğunu belirledi. Şüpheliler evlerine düzenlenen baskınla yakalandı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada Yener Gökçe'nin çalınan çantası ve içerisinde bulunan bankaya ait evraklar ele geçirdi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)