BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana'da banka soygunu girişimi----

Adana'da banka soygunu girişimi

Adana'da banka soygunu girişimi
09 Temmuz 2013 - 14:54 www.finansgundem.com

Adana'da bir bankanın camını taşla kırdıktan sonra içeri girip hırsızlık yapmak isteyen zanlı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

Adana'da bir bankanın camını taşla kırdıktan sonra içeri girip hırsızlık yapmak isteyen zanlı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir özel bankanın şubesinde meydana geldi. Kamil Y. (19) saat 03.00'de banka şubesine gelerek, camı kırmak için taş atmaya başladı. Bankanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ayakta durmakta güçlük çektiği görülen şahıs, bir ara taş atarken dengesini kaybedip yere düşüyor.
Bir süre sonra camı kırıp içeri giren zanlı, bankanın içinde çalacak bir şey bulamayınca bankadan çıktı.
Bu sırada bankanın alarmı çaldığı için polis ekipleri olay yerine gelirken, polisi gören Kamil Y., kaçmaya başladı. Kısa sürede polis tarafından yakalanan zanlı, kırılan camdan dolayı parmakları kesildiği için önce hastaneye götürülüp, tedavi edildi. Daha sonra sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Kamil Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)