BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdana polisi eroin avında----

Adana polisi eroin avında

Adana polisi eroin avında
24 Eylül 2013 - 18:41 www.finansgundem.com

Van'dan yola çıkan ve Kayseri'de durdurulan otomobilde, piyasa değerinin 1 milyon lira olduğu belirtilen 33,5 kilogram eroin bulundu

Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Kayseri'de durdurulan otomobilde 33,5 kilogram eroin ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir grubu teknik takibe aldı. Yaklaşık iki ay süren çalışma sonucunda uyuşturucu yüklü bir otomobilin Van'dan yola çıktığı bilgisine ulaşıldı.
Kayseri'de durdurulan otomobilde arama yapan ekipler, kapıların arkasına yapılmış gizli bölmelerde 59 paket halinde 33,5 kilogram eroin buldu. Otomobildeki M.A. (42) ve B.Ç. (44) ile bağlantılı oldukları tespit edilen Y.S. (30) Van'da, G.A. (29) İstanbul'da gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğüne getirilen 4 zanlı, işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Operasyonda el konulan eroinin piyasa değerinin 1 milyon lira civarında olduğu belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)