BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdalet Bakanlığı’ndan avukatlara kolaylık: İdari cezaya online itiraz----

Adalet Bakanlığı’ndan avukatlara kolaylık: İdari cezaya online itiraz

Adalet Bakanlığı’ndan avukatlara kolaylık: İdari cezaya online itiraz
28 Aralık 2019 - 08:00 www.finansgundem.com

Adalet Bakanlığı, UYAP Avukat Portalı aracılığıyla avukatlara sunduğu online yargı hizmetlerine yenilerini ekledi. Avukatlar, artık portal üzerinden idari para ve trafik cezalarına itiraz edebilecek.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün talimatıyla hazırlanan CELSE (Mobil Avukat Bilgi Sistemi) 5 Nisan 2018 tarihinde avukatların hizmetine sunulmuştu. 

CELSE uygulaması ile avukatlar vekil oldukları; icra ve dava dosyalarını listeleme, sorgulama, taraf ve vekil bilgileri ile dosya kapak bilgilerini görebiliyor. Yine avukatlar duruşmaları listeleme ve anlık duruşma bilgileri ile tüm adliyelerdeki duruşmaları anlık olarak CELSE ile takip edebiliyor.

18 özellik eklendi

Adalet Bakanlığı tarafından avukatların online yargı hizmetlerine ulaşmasını kolaylaştırmak için hazırlanan portala 18 önemli özellik eklendi. Avukatlar, artık portal üzerinden idari para ve trafik cezalarına itiraz edebilecek. 

Avukatların icra ve dava dosyalarını sorguladığı, vekil bilgilerine eriştiği CELSE (Mobil Avukat Bilgi Sistemi) ise bugüne kadar 104 bin kez indirildi, 54 bin kullanıcı da şifre oluşturdu. (Milliyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)