BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAdada vakalar patladı! Polis, yabancı turistlerden yardım bekliyor...----

Adada vakalar patladı! Polis, yabancı turistlerden yardım bekliyor...

Adada vakalar patladı! Polis, yabancı turistlerden yardım bekliyor...
04 Ağustos 2021 - 13:58 www.finansgundem.com

İspanya’nın tatil cenneti adası Ibiza’daki eşi benzerine az rastlanır bir iş ilanı, uluslararası medyanın gündemine oturdu.

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte turistlere Haziran ayında kapılarını açan adada vaka sayıları artışa geçti. Sağlık Bakanlığı verilerine göre Ibiza’da 14 günlük vaka ortalaması 991’e yükseldi. Bu rakam mayıs ayında günlük 40-50 arasında değişiyordu. Yetkililer bu durumdan hareketle bar ve gece kulübü gibi mekanlarda saat 21.30’dan sonra parti yapılmasını yasakladı.

YEREL POLİSİ TANIYORLAR

Sözcü'deki habere göre; Ancak yasak vakaları düşürmede etkili olmazken, partilerin yasa dışı olarak evlerde yapılmasına yol açtı. İspanyol polisi bu partileri tespit edebilmek için adaya gelen yabancı turistleri kullanmayı planlıyor. Business Insider’ın haberine göre, polis 30-40 yaş arası yabancı turistlerin ‘parti ajanı’ olması için harekete geçti.

Ajanların yabancılar arasından seçilmek istenmesinin sebebi, adada yaşayanların yerel polisin nasıl göründüğünü bilmesi olarak gösterildi. Buna göre seçilecek olan parti ajanları, adadaki partileri dolaşacak ve yasa dışı olanları İspanyol polisine bildirecek.

Vaka sayısı rekor seviyelere çıkan İran zor günler geçiriyor

 

Artistik yüzme takımında Kovid-19 vakaları tespit edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)