BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun'un teklifini reddettiği iddia edildi----

Acun'un teklifini reddettiği iddia edildi

Acun'un teklifini reddettiği iddia edildi
23 Ekim 2013 - 09:18 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı’nın “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında jüri üyesi olması karşılığında Cem Yılmaz’a 5 milyon TL teklif ettiği iddia edildi.

Acun Ilıcalı, ‘Yetenek Sizsiniz' ve ‘O Ses Türkiye' yarışmalarında bu sezon jüri üyelerinde yaptığı değişikliklerle çok konuşulmuştu. Yeni sezonda ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında futbolcu Sergen Yalçın yerine oyuncu Eser Yenenler'i programına dahil eden yapımcı Acun Ilıcalı'nın, jüri üyeliği teklifini ilk olarak başka bir isme götürdüğü öğrenildi. Yeni sezona sıkı bir giriş yapmayı düşünen Ilıcalı'nın bu rekor teklifi bir komedyene yapmayı tercih etti. Ünlü yapımcının bu teklifi komedyen Cem Yılmaz'a götürdüğü öğrenildi.
Ancak Acun Ilıcalı'nın 5 milyon TL'lik bu yüksek teklifinin Cem Yılmaz tarafından geri çevrildiği ortaya çıktı. Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye kadrosuna kattığı Ebru Gündeş’e ise haftada 120 bin TL verdiği konuşuluyor. (Milliyet)
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)