BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı yazlığını satışa çıkardı----

Acun Ilıcalı yazlığını satışa çıkardı

Acun Ilıcalı yazlığını satışa çıkardı
14 Mayıs 2018 - 07:25 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz ay borçları için yapılandırma istediğini açıklayan TV 8 patronu Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'daki villasını da satışa çıkardığı öğrenildi

TV8 patronu ve ünlü yapımcı Acun Ilıcalı geçen ay kendisiyle yapılan bir röportajda, factoring şirketlerine olan borçlarını bankalara almak istediğini açıklamıştı. Acun Ilıcalı ile ilgili bir gelişmeyi de Günaydın yazarı Bülent Cankurt paylaştı. 

Cankurt, bugünkü yazısında, Ilıcalı'nın Alaçatı'daki villasını satışa çıkardığını yazdı. Cankurt'un konuyla ilgili yazısı şöyle:

"Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın Alaçatı'da arsa alıp kendi keyfine göre yaptırdığı, eşi Şeyma Subaşı'nın da dekore ettiği dillere destan yazlığını 7 milyon Euro'ya satılığa çıkardığını öğrendim. Ilıcalı iki yıl önce 8 milyon lira masraf yaptığı konuşulan ve geçen yaz birçok arkadaşını ağırladığı bu çok özel yazlığını neden satılığa çıkardı bilemedim. Artık çok sevdiği Alaçatı'da başka bir yazlık mı yaptırıyor yoksa Çeşme ile irtibatı koparmaya mı karar verdi bilmiyorum. Bu arada Alaçatı'daki yazlığını satılığa çıkaran Ilıcalı'nın, Ortaköy'de 18 milyon dolara bir villa satın aldığı kulağıma geldi. Eşi Şeyma Subaşı, bugünlerde Ortaköy'deki Boğaz'a nazır bu villanın dekorasyonuyla uğraşıyormuş. Güle güle otursunlar…

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Alaçatı'ya tatile gidenlerin önünde selfie kuyrukları oluşturduğu, kocaman bir avlusu ve havuzu olan, üç katlı villalarında geçen yaz, Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe'yi de ağırlamıştı."

YAPILANDIRMA İSTEMİŞTİ

Acun Ilıcalı, 25 Nisan'da Bloomberg'e verdiği özel röportajda "Faktoring borçlarımızı bankalara almak istiyoruz. Çünkü arada 4-5 puan gibi ciddi bir fark var. Ayrıca Türk Lirası kredilerimizi daha cazip faiz imkanı sağlayan döviz cinsi kredilere çevirmek istiyoruz. Bu hızla gidersek birkaç yıla dünyanın en büyük televizyon prodüksiyon şirketi olacağız. Para benim için benzin. Büyümek için benzine ihtiyacım var" demişti. 

Tahvil ihracı için bir dönem nabız yokladıklarını belirten Ilıcalı, halka arzı da şirketin yurt dışı büyümesini tamamlayıp gerçek potansiyelinin ortaya çıkmasının ardından planladığını söylemişti.

Röportajda, "Ben adrenalin bağımlısıyım" diyen Ilıcalı "Yüksek riskli bir iş yapıyorum ve şu anda bunu kontrol altında tutmaya da çalışmıyorum" ifadesini kullanmıştı. 

Bloomberg'deki değerlendirmede, Ilıcalı'nın aldığı riskin merkezinde agresif büyümesinin finansmanı yer aldığı ve bu finansman bankalardan sağlanmadığı, finansmanın bir bölümünün yüzde 20’den fazla faizle borç veren faktoring şirketlerinden sağladığı belirtilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)