BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAcun Ilıcalı Alex'in jübilesine gidecek----

Acun Ilıcalı Alex'in jübilesine gidecek

Acun Ilıcalı Alex'in jübilesine gidecek
21 Şubat 2015 - 01:58 www.finansgundem.com

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Brezilya'da 28 Mart'taki jübilesine, sarı-lacivertli kulüpteki futbolcuların yanı sıra Ilıcalı'yı da davet etti

Alex de Souza'nın Brezilya'da düzenleyeceği jübile maçı, tıpkı Bahia karşısında oynadığı son karşılaşma gibi görkemli olacak. Brezilyalı efsane, jübilesine Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği birçok önemli ismi davet etti.

ACUN ILICALI 'SURVIVOR'A RAĞMEN GİDECEK

Futbolculardan Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Pierre van Hooijdonk, Deivid, Marco Aurelio, Stephen Appiah ve Diego Lugano ile ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, jübileye davet edilen isimlerden bazıları. 

Ilıcalı'nın, o tarihte Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasının çekimleri olmasına rağmen jübileye gitmeyi çok istediği öğrenildi.

Bu yıldızların forma giyeceği takımın teknik direktörlüğünü ise bir başka efsane; Zico yapacak.

REÇBER: O TARİHTE MİLLİ MAÇLAR VAR AMA YİNE DE GİDECEĞİZ

Rüştü Reçber konu ile ilgili olarak, Radyospor'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Alex ile konuştuk. O tarihte milli maçların olması soru işareti ama Alex'e 'şartlar ne olursa olsun senin jübilende olmak isterim' dedim. Jübileye eski dostlarımızdan Tuncay ve Semih ile birlikte gideceğiz. Alex'in birlikte oynamış olduğu takımlardaki arkadaşlarla beraber Palmeiras takımının 1999 yılındaki oyuncuları olacak. Teknik direktörümüz 100. yılımızda şampiyonluk yaşadığımız Zico olacak. Deivid, Appiah, Lugano da kadroda olacak, Hooijdonk'da gelebilirse gelecek. Alex bizlere güzel bir jest yapmış olacak. Milli maç olmasaydı Fenerbahçe'de şu an oynayan oyuncular da gelirdi. Aziz Yıldırım'ın buna etkin olacağını düşünmüyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)