BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun Ilıcalı 13. şirketini kurdu----

Acun Ilıcalı 13. şirketini kurdu

Acun Ilıcalı 13. şirketini kurdu
25 Ocak 2016 - 13:04 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre 13. şirketini de kurdu

Televizyon ve şov dünyasının yıldızı Acun Ilıcalı Televole programlarıyla öne çıktı. Ardından yapımcılığa başladı ve 'Var mısın Yok musun?, 'Survivor', 'Yetenek Sizsiniz', 'O Ses Türkiye', 'Yok Böyle bir Dans' gibi programlara imza attı.

Ilıcalı bu yapımlardan o kadar iyi kazanmış olmalı ki vergi rekortmenleri listesinde 52'nci sıraya kadar yükseldi... Acun Ilıcalı 2013 yılında TV81 alarak patronluğa da adım attı. Televizyonu eğlence kanalına çeviren Ilıcalı, farklı bir yayın yapmaya çalışıyor. Televizyonu aldıktan sonra da Acun Medya Holding'i kurdu ve aynı yıl sanal alemde de yatırımları oldu. Sekiz İnternet Alışveriş Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş. unvanlı bir şirket kurdu. Sekiz.com adlı bir alışveriş sitesi kurdu. Ilıcalı'nın son yatırımı ise çocuklar üzerine olacakmış, Ilıcalı bu amaçla 25 Aralık 2015 tarihinde Çocuk Market Internet ve Pazarlama A.Ş. unvanlı bir şirket kuruluşu yapmış. Yine Internet üzerinden sadece çocuklara yönelik ürünlerin satılacağı, hizmetlerin duyurulacağı bir platform olacakmış. Ilıcalı'nın ekibi bu konuda çalışmalarını sürdürüyormuş. Yakın bir zamanda yeni işiyle İlgili detaylı açıklama yapılacakmış, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Acun Ilıcalı'nın adına kayıtlı 13 şirket bulunuyor. Ilıcalı'nın yeni işinde başarılı olup olmayacağını bekleyip göreceğiz... (PARA DERGİSİ)
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)