BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAcun bomba hedefini açıkladı----

Acun bomba hedefini açıkladı

Acun bomba hedefini açıkladı
03 Aralık 2013 - 12:13 www.finansgundem.com

TV8'i satın alan Ilıcalı, son bombasını '32. Gün' programında patlattı...

TV8'i satın alarak Türkiye gündemine damga vuran Acun Ilıcalı, muhabirlikten medya patronluğuna uzanan televizyon yolculuğunu '32. Gün'de Umur Birand’a anlattı.
Türkiye’de kanal sahibi olmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Ilıcalı, medya patronluğunda hedef büyüttü. Bir sonraki hedefinin yurt dışında televizyon kanalı satın almak olduğunu açıklayan Ilıcalı, "Önemli bir ülkede bir numara olan kanalın sahibi olmak istiyorum. Tabii bunun için de bütün şartların oluşması lazım. Şartlar oluştuğu zaman, iyi hissedersem, Almanya'da, İngiltere, İspanya'da çok büyük ekonomisi olan bir ülkede bir kanalın, birinci kanalın sahibi olmak isterim" dedi.
Tv8 Haber Merkezi’ni kapattığı için eleştirilen Ilıcalı, Türkiye’deki rating savaşında dizi ve yarışma programlarının kurduğu hakimiyete ancak çok iddialı haftalık bir haber programın ortak olabileceğini söyledi. Ilıcalı, "Yarışma ve dizi dışında insanları ekrana bağlayacak bir şey göremiyorum. Bunun tek istinası çok iddialı ve iyi hazırlanmış bir haber programı olabilir" dedi. Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu '32. Gün', 5 Aralık Perşembe gecesi Kanal D’de yayınlanacak. (MedyaTava)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çelişki..03 Aralık 2013 15:09

    dune kadar tv prgramı almam dulşunmuyorum diyerek anıden hoooooppppppppp diye tv8 ialması, ardından aslında büyük ruyalarımdan biride dunya geneli iddalı bir yabancı televizyon kurmam demesi bana çelişki geldi.... çunku tv8 almadna önce tv alacakmısınız duunuyormusunuz dendıgınde hiç hayallerınden bahsetmedi, hatta yoooo dedi soruları geçiştird. ama yıl2013 asıl hayaı uluslar arası bir tv programı imiş :))