BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAcıpayam'daki okullara 2 gün deprem tatili----

Acıpayam'daki okullara 2 gün deprem tatili

Acıpayam'daki okullara 2 gün deprem tatili
01 Nisan 2019 - 17:39 www.finansgundem.com

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dün meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle eğitime iki gün ara verildiği bildirildi.

Denizli Valisi Hasan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  depremin ardından artçı sarsıntıların devam ettiğini söyledi. 

İlçedeki okulların yarın ve çarşamba günü tatil edildiğini belirten  Karahan, "Acıpayam'daki çocuklarımızın depremden psikolojik olarak etkilenmemesi  için okulları tatil etme kararı aldık.  Salı ve çarşamba günü dinlenecekler.  Depremzede çocuklarımıza ve ailelerine yönelik psikososyal destek veriliyor."  dedi.

İlçede dün saat 14.30'da meydana gelen depremin ardından, büyüklüğü 1  ve üzerinde bir çok artçı sarsıntının yaşandığını belirten Karahan, "Şu ana kadar  çok şükür bir olumsuzluk yaşanmadı. Depremzedelere sürekli hasarlı binalara  girmemeleri konusunda uyarılar yapıyoruz. Deprem sebebiyle kurumlarımız gereken  işlemleri sürdürüyor." diye konuştu.

Acıpayam ilçesinde dün gerçekleşen 4,9 büyüklüğündeki depremin  ardından bölgede 144'ün üzerinde artçı sarsıntı meydana geldi.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)