BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Acımız çok büyük"----

"Acımız çok büyük"

Acımız çok büyük
07 Eylül 2015 - 19:09 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün yaşanan terör olayıyla ilgili bugünkü idman öncesi açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Dağlıca'da yaşanan acı olay ile ilgili konuştu.

İşte Güneş'in sözleri;
 
"Evlatlarımızı kaybettik. Kardeşlerimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. İnsanların ölmediği, ırk, dil, din ayrımı olmadan mutluluk içinde yaşayacağımız bir Türkiye ve dünya istiyoruz. Bizim kimseyle problemimiz yok. Ortadoğu bataklığını biz de yaşıyoruz. Artık Avrupa'da da yaşanıyor. Sınırların hiçbir önemi kalmadı artık. Bunun dünya ve avrupa da görüyor. Yöneticiler bunun önlemini almalı artık."
 
"İstenen hak mı toprak mı?"
"Bakıldığında sayısının ne olduğu bilinmeyen şehitlerimiz var. Burada tören yapmak bir şeyi değiştirmiyor. Ölmemeleri için bir şeyler yapmamız gerek. Kimsenin ölmediği bir dünya istiyoruz. İstenen hak mıdır toprak mıdır bu belirlensin. Savaş değil deniliyor ama savaştan beter. Hepimiz bu ülkenin evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti topraklarında sorunsuz yaşamak istiyoruz. Can başka bir şey. Dünyadaki tüm ölümler acı vericidir. Futbolcu arkadaşlarımız da bu duyguyu paylaşmak istedi ve bir saygı duruşu yaptık. İnşallah bu durum düzelir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)