BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAçık hava sinemasına dönüş----

Açık hava sinemasına dönüş

Açık hava sinemasına dönüş
26 Nisan 2020 - 12:08 www.finansgundem.com

Korona virüs Almanya'da nostaljik arabalı sinema etkinliğini canlandırdı. Evlerinde sıkılan insanlar güvenli eğlencenin yolunu arıyorlar

Almanya, yeni tip korona virüsün yol açtığı Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemlerle birlikte eğlence için güvenli yollar arayışında. Ülkede insanların sinemaya gitmek için evlerinden çıkmalarına izin veren nostaljik "arabalı sinema" etkinlikleri düzenlenmeye başladı.

Almanya'nın Saksonya eyaletinin başkenti Dresden'de havaalanına ait park yeri arabalı açık hava sinemasına dönüştürüldü.

Park alanına kurulan ekranda "Jumanji" filmi gösterimi yapıldı. Arabalı açık hava sineması konseptinde düzenlenen etkinlik için izin verilen 500 kadar araç akşam saatlerinde sinema ekranının önüne sıralandı. Dresden'de bir önceki gün kurulan sahnedeyse "Go Trabi Go" filmini izlemişti.

Araçların her birinde bulunabilecek kişi sayısı 2 ile sınırlı tutuldu. Etkinliğin 3 Mayıs'a kadar her akşam düzenlenmesi planlandı.

Seyircilerin arabaları içinde oturarak film seyrettikleri arabalı açık hava sineması konseptinin tarihi İkinci Dünya Savaşı öncesine uzanıyor.

Arabalı sinemada, park yerlerine kurulan sahnelerdeki ekrana yansıtılan filmler, arabaları içindeki izleyiciyle buluşuyor.

Oxford, antikor testi geliştirdi

 

Verem aşısı korona virüsten koruyor mu?

 

Aşı bulunduğunda nasıl dağıtılacak?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)