BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB’ye çağrı: Ruslara vize vermeyin----

AB’ye çağrı: Ruslara vize vermeyin

AB’ye çağrı: Ruslara vize vermeyin
10 Ağustos 2022 - 07:47 www.finansgundem.com

Estonya ve Finlandiya başbakanları yaptıkları açıklamada Avrupa Birliği'ne çağrıda bulunarak çok sert önlemler alınmasını istedi.

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat’tan beri savaş devam ederken Estonya ve Finlandiya’dan dikkat çekici bir çıkış geldi. İsveç’le birlikte Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla NATO’ya girme çalışmalarını hızlandıran Finlandiya’nın Başbakanı Sanna Marin, devlet TV’si YLE’ye konuştu.


Marin, “Rusya’nın saldırıyı gerçekleştirip, Avrupa üzerinde bir savaş başlattıktan sonra Rusların hiçbir şey olmamış gibi normal bir şekilde yaşaması, Avrupa’ya gitmesi ve turist olması doğru değil” dedi.


Marin’den sonra Estonya Başbakanı Kaja Kallas da açıklamalarda bulundu. Kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kallas, “Avrupa’yı ziyaret etmek bir ayrıcalık, bir insan hakları değil. Rusya ile turizmin hemen bitirilmesi gerekiyor” dedi.

Rusya ile sınır paylaşan Estonya ve Finlandiya, Rusların ziyaret etmesine karşı olduğunu daha önce de açıklamıştı. Rusya’dan hava yoluyla AB’ye girmeye yasak getirilirken birçok Rus, kara yoluyla bu iki ülkeye geçtikten sonra uçakla diğer AB ülkelerine giriş yapabiliyor.

Rusya'ya büyük şok: Cepheden 200 km uzaktaki üssü vuruldu

Rusya’da dövize yönelik kısıtlamalar uzatıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)