BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbramovich Chelsea’nin satışı için Türkiye'de!----

Abramovich Chelsea’nin satışı için Türkiye'de!

Abramovich Chelsea’nin satışı için Türkiye'de!
05 Mart 2022 - 19:07 www.finansgundem.com

Türk iş insanı Muhsin Bayrak'ın 'Chelsea'ye talibim ve Abramovich'e teklifimi ilettim' açıklamasının ardından Rus milyarderin Türkiye'ye geldiği öğrenildi.


Chelsea'nin yeni sahibi Türk iş insanı Muhsin Bayrak mı olacak? Maviler'in Rus patronu Roman Abramovich, özel jeti ile Moskova'dan İstanbul'a iniş yaptı. Chelsea'nin satışa çıkarıldığını açıklanmasının ardından Muhsin Bayrak, Abramovich'e teklifini sunduğunu ve görüşmelere başladıklarını belirtmişti.

MUHSİN BAYRAK'LA GÖRÜŞMEK İÇİN ROMAN ABRAMOVICH TÜRKİYE'DE

Akşam'ın haberine göre; Abramovich'in Türkiye'ye gelmesinin sebebi Chelsea'nin satışı için Muhsin Bayrak ile görüşmek. Rus milyarderin Çarşamba günü özel jeti ile İstanbul'a geldiği ve İstanbul'dan da özel uçakla Ankara'ya uçtuğu haberde yer verilen bilgiler arasında.

Abramovich, sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea kulübü için yaklaşık 3 milyar sterlinlik bir fiyatla alıcı arıyor.

MUHSİN BAYRAK CHELSEA TEKLİFİNİ AÇIKLAMIŞTI

Türk iş insanı Muhsin Bayrak'ın, Abramovic'ten Chelsea'yi satın almak için teklifte bulunduğu açıklamıştı. Bayrak, Yeni Şafak'a verdiği röportajda Chelsea için sunduğu teklif hakkında şunları söylemişti:

Chelsea'nin satın alma şartlarını Roman Abramovich'in avukatlarıyla görüşüyoruz. İmza görüşmeleri yapıyoruz. Yakında Londra'da Türk bayrağını dalgalandıracağız. Pazarlık sürecinin sonuna gelindi ve yakında imzayı atmayı planlıyoruz. Bu satışın Türkiye için de önemi çok büyük. Biz teklifimizi yaptık. Rusya ve Ukrayna krizinden dolayı Türkiye'yi güvenli buldukları için satış sonrası paranın büyük kısmını Türkiye'de tutmak istiyorlar.

 
MUHSİN BAYRAK HAKKINDA

Muhsin Bayrak AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Muhsin Bayrak'ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olan Muhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti’nin lideri.

90'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı. İnşaat mühendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak'ın, Türkiye'de yatırımları da hızla tamamlanıyor.

Yunanistan’da elektrik santrali bulunan ve Atina Marinası’nı da inşaa eden Muhsin Bayrak, son olarak dünyaca ünlü ödüllü mimar Prof. Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve’nin yanı sıra Türk bayrağı şeklinde inşa edilecek olan AB Grup Holding Teknoloji Üssü ile Bodrum Türkbükü’nde 150 milyon dolarlık yatırıma imza attı.

Abramovich İngiltere’deki malvarlıklarını satmaya başladı! Chelsea'yi kim alıyor

 

Yaptırım sırası Roman Abramovich’te mi?

 

Roman Abramovich dünyanın en pahalı uçağını satın aldı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AZAP06 Mart 2022 11:01

    Memleketimde ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş . Muhsin bey Türkiyede ne kadar vergi veriyor acaba önce kendi asiretini doyur sonra elin oğlunun futbol külübüne talip ol.Bu ülkede yapılacak işler bittimi, işsiz geçlerimize yeni iş sahaları aç bu ülkenin ihtiyacı olan girişimler yapki seni alkışlayalım.