BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbramoviç, Chelsea’yi satacak mı----

Abramoviç, Chelsea’yi satacak mı

Abramoviç, Chelsea’yi satacak mı
27 Ağustos 2018 - 09:14 www.finansgundem.com

Rus milyarder Abramoviç, bankalardan birine Chelsea'nin satışı için istemde bulundu

Rus iş insanı Roman Abramoviç’in sahibi olduğu futbol kulübü “Chelsea” yi satmayı planlamadığını, İngiliz medyasının öne sürdüğü Rus işadamının bankaya yardım için başvurduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Sunday Times tarafından yayınlanan habere göre, Abramoviç bankalardan birine (Raine Group Bankası), Chelsea’nin satışı hakkında istemde bulundu.

Abramoviç’e yakın bir kaynak Tass ajansına yaptığı açıklamada, “Bu açıklamaların doğruluk payı yok. Abramoviç Chelsea’yi satmayı düşünmüyor” dedi.

İngiliz basınında Abramoviç’in “Chelsea” yi satması düzenli olarak basında yer alıyor. Haziran başlarında Daily Mail gazetesi, İngiltere’nin en zengin iş adamlarından olan Jim Ratcliffe’in Chelsea’yi satın alma isteğini Abramoviç’e ilettiğini belirtti. Servetinin 21 milyar 500 milyon dolar olduğu tahmin edilen Ratcliff, Chelsea’yi 2 milyar dolara satın almak istedi.

Abramoviç ise Chelsea’yi 2003 yılında 140 milyon dolara satın aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)